omilani-znameho-crysis-pobezi-na-3-r-starych-pc
Novinka Omílání známého – Crysis poběží na 3 r. starých PC

Omílání známého – Crysis poběží na 3 r. starých PC

sleepless.

sleepless.

7. 2. 2007 08:48
Reklama

Hráči, kteří se obávají, že jim na jejich ne úplně starých, ale rozhodně ne ani nových, strojích nepojede chystaná PC FPS Crysis, prý nemusí mít strach. CEO Cryteku Cevat Yerli totiž Next-Gen.biz prozradil, že se jeho spolupracovníci postarají o to, aby bylo Crysis možné hrát bez problémů i na 2 – 3 roky starých PC.

Yerli tím sice neprozradil nic nového, protože to samé tvrdil už v červenci minulého roku, ale protože se hráči (ne všichni samozřejmě, najdou se výjimky potvrzující pravidlo) nechají lidově řečeno velmi snadno zblbnout jakýmkoli hypem (v tomto případě humbuk okolo WIndows Vista), tak je třeba jim to neustále připomínat a vtloukat do hlavy.

Yerli dále potvrdil/zopakoval, že byly víceméně všechny ve hře použité efekty navrženy tak, aby se dokázaly přizpůsobit konfiguraci, na níž hra poběží. Ti co budou Crysis hrát na současných PC s DX9 a OS Windows XP by podle Yerliho neměli o nic přijít, čímž samozřejmě myslí hlavně obsah a většinu efektů. Takovým hráčům však prezident Cryteku radí, aby se raději vyhýbali DX10 verzi, která je přeci jenom na první pohled o několik kroků vpřed – vizuálně.

To hlavní, co by však většina nedočkavých hráčů chtěla vědět, tedy termín vydání Crysis, však Yerli opět neprozradil. Hlavně, že si neopomněl přihřát polívčičku u víceprezidenta MS Petera Moorea, který nedávno prohlásil, že OS Windows Vista bude znamenat herní renesanci, čili obrození, znovuzrození atd.. Na to Yerli poznamenal, že taková obroda už byla potřeba a Crytek hodlá OS Windows Vista podporovat, jak to jen půjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama