skandalni-zkouska-ohnem-pro-eve-online
Novinka Skandální zkouška ohněm pro EVE Online

Skandální zkouška ohněm pro EVE Online

sleepless.

sleepless.

12. 2. 2007 06:53 1
Reklama

Poslední dny a týdny jsou pro hráče, ale hlavně pro tvůrce MMO EVE Online z islandské společnosti CCP Games, dosti turbulentní – mírně řečeno. Onu turbulenci přitom způsobil skandál, v jehož rámci byli tvůrci podezříváni z toho, že jako hráči a členové největších aliancí ve hře (Reikoku, Band of Brothers), nespravedlivě rozdávají velmi cenné modrotisky technický výkresů (originály i jejich kopie), lodě a tak dále. Zkrátka, že svým aliancím poskytují výhody, na něž nemají právo a tím pádem cheatují.

Jednou z reakcí na všechna nařečení bylo zveřejnění tohoto postu na oficiálním vývojářském blogu, jehož autorem je osoba s nickem CCP t20. Jde o vývojáře, který (pracovně) hrál EVE Online, ale bohužel neodolal pokušení a zneužil svého postavení k získání výhod pro svoji alianci. Podle CCP t20, který se rozhodl všechnu svoji vinu přiznat, aby očistil své kolegy, celou firmu a celou hru, neposkytovali vývojáři vybraným aliancím nikdy žádné tajné informace, nezvýhodňovali cíleně vybrané aliance a hráče a nikdy si ani nepomáhali při hraní použitím jinak nedostupných nástrojů.

Jediný, kdo se prý provinil je sám CCP t20, který v červnu 2006 dopomohl své alianci podvodem k celkem šesti důležitým a velmi cenným plánkům, které pak byly neprávem použity. Tímto činem poškodil CCP t20 nejenom ostatní hráče, ale také sebe, své kolegy a celou firmu. Proto CCP t20 všechno přiznal, aby nebyla vina kladena na bedra někomu, kdo nic nespáchal. CCP t20 rovněž žádá o odpuštění, kterého se mu však dostane jen těžko, hlavně od jeho kolegů, kterým možná nezvratně pokazil dlouhá léta budovaný byznys (EVE Online).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama