amaterske-mody-i-pro-konzolove-verze-ut3
Novinka Amatérské mody i pro konzolové verze UT3!

Amatérské mody i pro konzolové verze UT3!

sleepless.

sleepless.

14. 2. 2007 16:48 1
Reklama

O tom, že bude podpora hráči vytvořených modifikací dostupná nejenom majitelům PC verze Unreal Tournament 3, ale i budoucím majitelům verzí pro PS3 a Xbox 360, hovořil spoluzakladatel Epic Games Tim Sweeney už minulý rok v září. Tehdy však Sweeney hovořil hlavně o podpoře modifikací pro PS3 verzi, protože se prý společnost Microsoft netváří na šíření hráči vytvořeného obsahu skrze Xbox Live Marketplace zrovna dvakrát pozitivně.

Jak ovšem přiznává Sweenyho kolega Mark Rein, v dnes už jednou zmíněném rozhovoru pro TeamXbox, tak se situace za poslední měsíce změnila. Loni v září ještě nebyl, kvůli vývoji Gears of War, čas všechno se Sony a MS pořádně domluvit a dojednat. Hned po dokončení GoW se však na to někdo odpovědný z Epic Games vrhl a výsledek je pro zájemce o konzolové verze UT3 hodně pozitivní.

Podle Reina už je v této chvíli jisté, že si hráči vytvořených modifikací budou užívat i majitelé Xbox 360 a PS3 verzí UT3, kde budou mody šířeny prostřednictvím dedikovaných online služeb (XBL, PS Network). Jak totiž Rein poznamenal, tak UT bez modifikací je poloviční UT. Co je však ještě lepší, Epic Games hodlá aktivně hledat cesty, jak by se mohly ty nejlepší modifikace prodávat, tak jako se normálně za pár šupů prodává nový obsah od samotných vývojářů. Možná tak není vzdálená doba, kdy si namísto čekání na drahý oficiální balík několika ušmudlaných map, budete moci za stejnou sumu koupit kompletní modifikaci od schopného tvůrce, nebo amatérského týmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama