prvni-informace-o-rts-empire-earth-iii
Novinka První informace o RTS Empire Earth III

První informace o RTS Empire Earth III

sleepless.

sleepless.

16. 2. 2007 17:02
Reklama

Kdysi populární, inovativní a uctívaná, ale dnes polozapomenutá strategická série Empire Earth, se dočká třetího dílu. Zatím sice není jasné kdy, ale díky preview z PC Gameru, které se objevilo na CVG, už je jasné, že hru vyvíjí tvůrci z týmu Mad Doc Software, což jsou autoři druhého dílu, který se nijak zvlášť nepovedl. Na základě informací z preview lze říci, že Empire Earth III ignoruje většinu prvků z prvních dvou her a přichází s novým konceptem jakési freeformové kampaně, která se táhne napříč historií lidstva. Hráč tak bude začínat jako neandrtálec s kyjem a končit s futuristickými roboty, pulsními kanóny a kdo ví čím ještě.

Hra přitom v rámci hlavní kampaně nebude nijak rozdělena na historické epizody, na jejichž konci pak hráč přijde o všechny své vynálezy, aby musel v další kapitole začínat od začátku. Všechno co hráč v průběhu hry vynalezne, bude moci používat i nadále. Tak nějak podobně to platí i o jednotkách a budovách, které budou na dobytém území zůstávat a nepřítel je bude moci použít pro své vlastní účely (nebo je zajmout a nechat ve vězení v případě jednotek). 

Preview dále zmiňuje, že bude EEIII daleko více přímočařejší typ RTS, než předešlé díly v sérii a že se budou nepovinné úkoly objevovat až v průběhu misí na základě dané situace. To znamená, že nebudou stanoveny dopředu. Vizuální stránka hry je spíše stylová, než realistická a jednotlivé národy jsou vzhledově rozškatulkovány do třech kategorií – západ, blízký východ, dálný východ. Sečteno a podtrženo, preview toho o hře moc konkrétního neříká. Ono však v této chvíli stačí vědomí, že se Empire Earth III vůbec připravuje a vypadá slibně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama