jak-to-je-s-vydanim-ufo-extraterrestrials
Novinka Jak to je s vydáním UFO: Extraterrestrials

Jak to je s vydáním UFO: Extraterrestrials

sleepless.

sleepless.

23. 2. 2007 13:16
Reklama

Tvůrci z českého týmu Chaos Concept zareagovali na včerejší oznámení termínu vydání strategie UFO: Extraterrestrials pro USA a na oficiálním foru zveřejnili informace týkající se aktuálního stavu vývoje, potažmo situace s vydáním hry v Evropě a ČR. Předně je třeba říci, že na oficiální homepage visí termín vydání 16. dubna, který je dle všech indicií pouze orientační.

Jinak je hra podle tvůrců hotová a v současnosti se pracuje na překladech, podpůrných materiálech (manuál, obaly, potisky) – tohle všechno teď mají v rukou vydavatelé, kteří chystají lokalizace pro svůj region. Vydavatel hry pro ČR by měl být stejný, jako pro celou Evropu. Bohužel zatím nevíme, co je to za vydavatele, poněvadž jednání s ním ještě stále pokračují.

Co se vydání demoverze týče, tak se jí hráči podle všeho nedočkají v původně oznámeném termínu 28. únor. Po dohodě s vydavatelem prý bylo rozhodnuto, že budou naráz v jeden den vydány všechny plánované jazykové verze dema, takže se teď pracuje na překladech. Onoho 28. února se hráči na revanš místo dema možná dočkají jiného překvapení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama