stahujte-demo-rts-command-conquer-3
Novinka Stahujte demo RTS Command & Conquer 3

Stahujte demo RTS Command & Conquer 3

sleepless.

sleepless.

27. 2. 2007 00:20
Reklama

V minulém týdnu tolikrát propírané demo RTS Command & Conquer 3: Tiberium Wars je konečně k dispozici a s klidem se dá říci, že se kvůli němu zbláznila polovina internetu. Nicméně, pokud patříte k té šťastné polovině, která má důvod kvůli demu Command & Conquer 3 bláznit, tak vás asi bude zajímat co demoverze obsahuje.

Takže, 1.18 GB velké demo obsahuje jednu tutoriálovou misi, která má hráče naučit práci s uživatelským rozhraním a vysvětluje základní herní mechanismy. Dále demo obsahuje jednu skirmish mapu nazvanou  Small Town USA, která je hratelná buď proti jedné z pěti verzí AI (v demu je k dispozici balanced AI ), nebo proti jednomu živému hráči. Pro příznivce NODu však máme jednu smutnou zprávu, skirmish mapa se dá hrát pouze na GDI.

Hlavní částí dema jsou však samozřejmě dvě singleplayer mise z hlavní kampaně. Ta první začíná hranou filmovou sekvencí, jež vysvětluje situaci. Po jejím zhlédnutí už je hráč, jako velitel GDI jednotek, vržen na žlutou pustinu v Severní Karolíně, kde jej čeká boj s nepřátelskými jednotkami, jež produkuje pokročilá verze NOD základny.

Po konci první mise následuje další filmová sekvence a pak už je tu mise druhá (ne chronologicky), která se odehrává opět ve žluté zóně, tentokrát však v Alexandrii v Egyptě. V této misi se poprvé objevuje Mammoth Tank, s nímž se hráč (opět jako velitel jednotek GDI) utká takříkajíc tváří tvář, stejně jako s celou řadou dalších NOD jednotek (včetně Zone Troopers a Orca letnounů). Druhá mise obsahuje několik rozličných úkolů, jejichž ultimátním cílem je narušení místních operací NODu, které mají co dočinění s distribucí zbraní do okolního světa. Tak hurá do boje..ať se Kane nenudí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama