jak-zmenit-ai-a-zahrat-si-za-nod-v-demu-c-c-3
Novinka Jak změnit AI a zahrát si za NOD v demu C&C 3

Jak změnit AI a zahrát si za NOD v demu C&C 3

sleepless.

sleepless.

1. 3. 2007 08:48
Reklama

V pondělí večer vydaná hratelná demoverze RTS Command & Conquer 3: Tiberium Wars příznivcům série zachutnala. Dá se říci, že byla většina z nich spokojena nejenom s klasickou hratelností, ale i s moc pěkným audiovizuálním zpracováním. Jednu chybu však demo přeci jenom mělo, nebo spíše dvě. Za prvé bylo moc velké a za druhé v něm nešlo hrát z Brotherhood of NOD. Jak v příběhových misích, tak ve skirmishi byla přítomna jen možnost hrát za GDI, což samo sebou příznivce NODu vytočilo na maximum.

Teď už si však nikdo nervy ničit nemusí. Naopak, NOD fanatici nechť své nervy pěkně vyjmou z kýblu a vrátí je tak kam patří. Za NOD si totiž v demu Command & Conquer 3 zahrát mohou, byť jenom ve skirmishi. Než si řekneme, jak to lze velmi jednoduše provést, tak je třeba zmínit ještě fakt, že stejný systém funguje nejenom na zpřístupněných dalších čtyř AI personalit (standardně je v demu nastavená AI balanced), ale i pro případ, že by někdo chtěl hrát proti GDI.

Zpřístupnění NODu v demu je velmi lehké. Po výběru herního módu (zvolte skirmish) stačí v menu s volbou strany najet myší na šedou (neaktivní) ikonku NODu a kliknout na ni za současného stisku písmenka N na klávesnici. Tím se zpřístupní možnost hrát za NOD proti NOD. Změna AI soupeře je však stejně jednoduchá. Stačí kliknout myší a zároveň stisknout na klávesnici G, jako GDI. No a jak už je výše řečeno, tak pro změnu chování AI stačí najet na neaktivní menu a spolu s klikem myši pak stisknout patřičné písmenko pro jinou AI  - třeba R pro AI Rusher, nebo T pro AI Turtle a tak dále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama