ea-hudba-na-itunes-warner-a-hudba-od-ms
Novinka EA hudba na iTunes, Warner a hudba od MS

EA hudba na iTunes, Warner a hudba od MS

sleepless.

sleepless.

2. 3. 2007 09:41
Reklama

Zatímco třeba v Japonsku se mohou hráči po albech s videoherním soundtracky doslova a utlouct, tak v Evropě a severní Americe je zájem o videoherní hudbu (až na čestné výjimky) poměrně malý. Vinu však na tom nesou hlavně vydavatelské společnosti, které nemají ve zvyku (vždycky se najde nějaká ta výjimka) soundtracky z her samostatně vydávat. V poslední době se to sice začíná měnit, ale v trošku jiné, než klasické podobě.

Teďka frčí digitální distribuce, čemuž je třeba se přizpůsobit, tak jak to udělala společnost Electronic Arts. Ta už  se na poli prodeje původní i licencované videoherní hudby angažuje skrze EA Trax nějaký ten čas a nyní své aktivity znatelně rozšířila, když se dohodla na spolupráci se spol. Apple. No a na základě této dohody se většina hudby z EA Trax začala okamžitě prodávat i přes známou  a populární službu iTunes. Seznam hudby z EA Trax, která je k dispozici na iTunes, najdou zájemci na této stránce.

Hudby se týká i druhá část zprávy, podle níž si společnost Warner/Chappell Music zajistila po dohodě práva na vydání hudby z celé řady starších i teprve připravovaných her od Microsoft Game Studios. Týká se to například titulů v sérii Age of Empires, Kameo: Elements of Power, Fable, Halo 3 a dalších

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama