co-nabidne-prvni-update-pro-vanguard-soh
Novinka Co nabídne první update pro Vanguard: SoH

Co nabídne první update pro Vanguard: SoH

sleepless.

sleepless.

5. 3. 2007 08:42
Reklama

Už zítra, tedy 6. března 2007, se (chce se říci podvedení) hráči rozporuplného MMORPG Vanguard: Saga of Heroes dočkají u příležitosti měsíce (a několika) dní od spuštění hry prvního obsahového updatu. V jeho rámci na ně čeká několik tuctů nových modelů zbraní, šest nových NPC ras (Djinn, Mnalus, Mudmen, Sand Giants, Ichtakhta a Xennu), dvě nové oblasti (Deep Swamp a Gorgalog), které jsou určeny pro hráče s postavami na stření a vysoké úrovni a chybět v updatu nebude ani devět původních dungeonů s novým osvětlením a celkově upravenou grafikou (Kalendra’s Coven, Nusibe Necropolis, Vol Tuniel a další). Ukázky obou nových oblastí, zbraní i NPC ras naleznou zájemci buď v naší galerii, nebo i s popisky na této stránce.

Od pohledu nejzajímavější NPC rasou, jejíž příslušníky budou hráči po aplikaci updatu ve hře decimovat, je Xennu. Její příslušníci, s chapadly místo úst, připomínají roztomilé človíčky, které jsme tak dlouho sledovali na screenshotech ze S.T.A.L.K.E.R.a, ale určitě by se Xennu skvěle vyjímali i v Lovecraftovské povídce, nebo filmové adaptaci. Přitom je Xennu hodně pokročilá rasa, jejíž příslušníci používali nejvyspělejší technologii v celém Telonu, kterou napájeli energií z velkých krystalů vydolovaných odněkud z podzemí. Jednoho dne však všichni Xennu zmizeli. Nikdo neví proč, nikdo neví jak. Povídá se, že se uzavřeli v podzemních kryptách hluboko pod Telonem a nechali se hlídat mechanickými strážemi. Takto vydrželi pár stovek let, než je to zřejmě přestalo bavit, protože se už zítra na povrch Telonu vrátí, aby mohli hráčům ztížit progress ve hře.

Spolu s informací o prvním obsahovém updatu, zveřejnila společnost SOE a tvůrci ze Sigilu noticku o tom, že hodlají už na počátku dubna odměnit všechny hráče, kteří si Vanguard zakoupili a začali hrát v období od 30. 1. 2007 do 31. 3. 2007.  Tito hráči budou pokládáni za tzv. Zakladatele, respektive veterány Vanguardu a odměnou jim za to bude možnost umístit si tento titul (hned, nebo kdykoli v budoucnosti) ke jménu své postavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama