prvni-info-o-gw-eye-of-the-north-a-guild-wars-2
Novinka První info o GW: Eye of the North a Guild Wars 2

První info o GW: Eye of the North a Guild Wars 2

sleepless.

sleepless.

6. 3. 2007 08:41 1
Reklama

Oficiální informace od společnosti NCSoft a tvůrců z týmu ArenaNet o tom, co čeká do budoucna příznivce MMO série Guild Wars, zatím chybí, ale vsadíme krk na to, že přijdou co nevidět a budou odpovídat tomu, s čím nyní přišel The Inquirer. Podle novinky na webu tohoto, poměrně bulvárního, online plátku se fandové GW dočkají ve třetím čtvrtletí tohoto roku titulu Guild Wars: Eye of the North, který uzavře první část GW ságy a k jeho hraní budou hráči potřebovat alespoň jednu z dříve vydaných GW her (Nightfall, Factions, Prophecies).

Titul GW: Eye of the North prý naváže na to, co se stalo v Tyrii po konci GW: Prophecies a jeho obsah tak bude určen pro hráče na nejvyšších levelech. Eye of the North prý nabídne 18 nových několikaúrovňových dungeonů, 40 nových setů brnění, 10 nových hrdinů, 150 nových schopností, přičemž celých 50 z nich bude použitelných jenom pro PvE hraní.

No a protože GW: Eye of the North bude zakončením toho, co bylo rozehráno v GW: Prophecies, tak už pak bude logicky následovat nový začátek v podobě Guild Wars 2. Nepůjde  už o datadisk, ani o samostatný datadisk, ale o plnohodnotné pokračování, které by mělo být k dispozici někdy v letech 2009 – 2010 a bude postaveno na nové technologii, což hráči tradičně poznají hlavně na kvalitě audiovizuálního zpracování.

GW2 se bude odehrávat několik století po událostech z Eye of the North a hlavním prvkem hry (myslíme GW2) budou velké celozónové akce na úrovni Realm vs Realm bitek z Dark Age of Camelot. GW2 dále nabídne přepracovaný interface i systém ovládání, který by měl být co nejpřístupnější širokým masám, což platí i o soubojovém systému, jež by měl být ještě o fous akčnější. Mezi hratelnými rasami nebudou chybět lidé, charrové, nornové, asuriané a sylvariané.

Veřejná beta Guild Wars 2 by se měla konat někdy v průběhu příštího roku, aby mohlo v průběhu let 2009/2010 dojít ke spuštění finální verze hry. Ještě jednou připomínáme, že všechny výše uvedené informace jsou neoficiální a nemusí tak být přesné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama