stahujte-demo-cz-verze-fish-fillets-2
Novinka Stahujte demo CZ verze Fish Fillets 2

Stahujte demo CZ verze Fish Fillets 2

sleepless.

sleepless.

6. 3. 2007 11:30 1
Reklama

Koho nalákala Lukášova hodně pozitivní recenze české logické hry Fish Fillets 2 a nebojí se výzvy, kterou hra pro mozkové závity bez debaty představuje, tak si může své schopnosti otestovat v této demo/trial verzi. Jako u všech zkušebních verzí je i tohle plná verze Fish Fillets 2 CZ, která je však omezena. Tentokrát ne časově, jak je obvyklé, ale počtem zpřístupněných hratelných úrovní, kterých je ve zkušební verzi k dispozici celkem 17.

Po jejich dohrání, respektive spíše překonání, je možné buď začít pěkně znova od začátku, nebo je tu možnost zpřístupnit si zbývající úrovně zakoupením aktivačního klíče přes internet s pomocí platební/kreditní karty. Pokud se vám však vaše kreditka v kapse vzpouzí a nechce se jí ven, protože je lakomá, nebo úplně vyšťavená, tak tu je ještě jedna možnost, jak získat aktivační kód nutný k proměně trial verze Fish Fillets 2 na verzi plnou.

Stačí si zakoupit další (jubilejní 150. !) číslo magazínu Level (vychází v pátek 16. 3.), v němž bude (kromě spousty zajímavého obsahu a jiných specialit) k dispozici soutěž o 20 aktivačních klíčů pro zkušební verzi Fish Fillets 2. Stačí se tedy do soutěže zapojit a kdoví, třeba se zrovna na vás usměje štěstí. Nicméně, v této chvíli není třeba na nic podobného myslet. Ještě pořád vás čeká oněch 17 levelů v trial verzi, jejichž pokoření nebude procházka růžovou (podvodní) zahradou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama