tvurci-auto-assault-chystaji-lego-mmo
Novinka Tvůrci Auto Assault chystají LEGO MMO!

Tvůrci Auto Assault chystají LEGO MMO!

sleepless.

sleepless.

6. 3. 2007 07:32
Reklama

Tvůrci z týmu NetDevil v současnosti provozují nejenom vlastní MMO JumpGate a neúspěšné MMO Auto Assault, ale zároveň s tím pracují i na FPS Warmonger, Operation: Downtown Destruction a dalším MMO, které si představíme za momentík. Identita posledně jmenovaného titulu byla dlouho utajována a vůbec poprvé něco naznačil až v prosinci minulého roku prezident NetDevil Scott Brown. To když se zmínil o tom, že jeho tým spolupracuje na MMO pro velkou hračkářskou společnost.

Okamžitě poté se rozběhlo docela divoké tipování a hádání, o jakou hračkářskou společnost v tomto případě je. No a pravdu měli ti, co tvrdili, že jde o společnost LEGO Group. Právě ta se s týmem NetDevil dohodla na spolupráci ohledně chystaného LEGO MMO titulu. Konkrétní informace o LEGO MMO samozřejmě zatím nejsou k dispozici a ještě nějaký ten čas určitě nebudou. Z tiskovky se dá vyčíst jenom to, že základem hratelnosti bude sociální interakce a hrátky z fyzikou, respektive s fyzikálními vlastnostmi objektů ve hře.

Pokud vám idea LEGO MMO, s předpokládanou možností budování vlastních online světů, nepřijde nijak úchvatná, tak slyšte slova prezidenta NetDevil S. Browna. Podle něj jsou hraní s LEGO kostkami a budování online světů dvě kreativní činnosti. Snaha spojit je v jedné hře dohromady je prý z profesionálního hlediska, čili z hlediska vývojáře, neuvěřitelně uspokojující a tvůrci z NetDevil se tedy těší, až budou moci s LEGO Group spolupracovat. Tak to uspokojení tvůrcům dopřejeme. Vždyť nás nikdo nebude nutit k tomu, abychom jejich výtvor nakonec hráli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama