ruske-beta-mp-demo-s-t-a-l-k-e-r-je-k-mani
Novinka Ruské beta MP demo S.T.A.L.K.E.R je k mání

Ruské beta MP demo S.T.A.L.K.E.R je k mání

sleepless.

sleepless.

17. 3. 2007 08:42 1
Reklama

Zatímco v zahraničí vyjde S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl už příští pátek 23. března, tak na pultech obchodů v ČR se hra objeví nejdříve v druhé polovině dubna. Pokud tedy neplánujete nákup hry ze zahraničí, tak vás čeká přinejmenším ještě měsíc čekání, okukování recenzí, slídění na fórech kvůli názorům zahraničních hráčů a tak dále. Jedna možnost, jak se alespoň podívat, jak nakonec S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl vypadá, by tu však byla.

Pokud poctivě sledujete, co se kde ohledně S.T.A.L.K.E.R. šustne, tak vám v polovině února jistě neunikla informace od PR managera GSC Game World Olega Yavorskyho, který prohlásil, že se ještě před vydáním hry samotné objeví multiplayer demo S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. No a jak se zdá, tak se tato informace nakonec potvrdila, byť zatím jenom částečně.

Multiplayer demo (vlastně jeho betaverze) S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl už k dispozici je, jak jsme se dozvěděli z fan stránky Stalker.Vokr.com (kam jsme se dostali přes zmínky na stránkách CD Projektu a Tiscali Games), ale zatím pouze ruské a navíc podporuje pouze lokální multiplayer v módech Deathmatch, Team Deathmatch a Artefact Hunt.

Zájemci si mohou demo (rozdělené do několika RAR a jednoho spouštěcího souboru) stáhnout přímo z FTP serveru týmu GSC Game World (šnečí rychlost). Ti trpělivější se však nebudou se stahováním ruského beta MP dema obtěžovat a raději si počkají na jeho finální anglickou verzi, která by se měla dříve, či později objevit (pokud máme věřit výše odlinkovanému slibu Olega Yavorskyho).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama