predstaveni-agatha-christie-evil-under-the-sun
Novinka Představení Agatha Christie: Evil Under the Sun

Představení Agatha Christie: Evil Under the Sun

sleepless.

sleepless.

22. 3. 2007 14:25
Reklama

Před pár dny společnost The Adventure Company (patří JoWooDu) oznámila, že vydá dva roky starou PC adventurku Agatha Christie: And Then There Were None na Wii a dnes přišla s představením nové – v pořadí již třetí – adventure inspirované dílem Agathy Christie, která nese název Agatha Christie: Evil Under the Sun. Vývoj hry má na svědomí opět tvůrčí tým AWE Games, který by měl práci dokončit během ranného podzimu, aby mohla hra samotná vyjít v průběhu října.

Hra je postavená na románu Evil Under the Sun (Zlo pod sluncem) z roku 1941, jehož hlavním hrdinou je slavný detektiv Hercule Poirot, který se chystá na příjemnou dovolenou, ale namísto toho jej čeká vyšetřování vraždy známé herečky. Na hráče čeká v roli Poirota náročné vyšetřování zamotaných vztahů více než 20 postav, které se bude odehrávat na tropickém ostrově.

Oproti předchozím dvěma titulům (And Then There Were None, Murder on the Orient Express) nabídne Evil Under the Sun několik vylepšení včetně nového inventáře, menšího množství monotónních detektivních úkolů, možnost volby z několika odpovědí v dialozích (mělo by to ovlivnit další události ve hře)a pestřejší nabídky vzhledově odlišných lokací a tak dále. Hra byla zatím oznámena pouze pro PC (bude Windows Vista kompatibilní), ale není vyloučena, že se časem objeví na Wii, stejně jako titul Agatha Christie: And Then There Were None.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama