trial-verze-world-of-warcraft-v-timesech
Novinka Trial verze World of Warcraft v Timesech

Trial verze World of Warcraft v Timesech

sleepless.

sleepless.

27. 3. 2007 09:54
Reklama

V současné době hraje MMORPG World of Warcraft a jeho datadisk Burning Crusade přes 8.5 milionů hráčů, což je číslo, které nepotřebuje žádný hloupý komentář. Počet hráčů se navíc každým dnem rozšiřuje o pár kousků, k čemuž hojnou mírou přispívá i to, že se o WoW píše a hovoří i v neherních médiích. Ukázkovým příkladem je dvoustránkový editoriál sloupkařky Caitlin Moranové ve včerejším vydání britského deníku The Times, v němž Caitlin popisuje svoje seznámení, respektive propadnutí World of Warcraft.

Co je však důležité, pod článkem byla v novinách uvedena reklama, podle níž bude sobotní vydání "Tajmsů" obsahovat tajemný DVD disk, který bude obsahovat 14ti denní zkušební verzi World of Warcraft. Jakmile tedy naši britští světospoluobčané v sobotu dopoledne absolvují svůj vydatný snídaňo-oběd „brunch“, tak se mohou s plným bachorem vrhnout do objevování Azerothu ve WoWku.

Mezitím si bude někde v Irvine v Kalifornii vedení Blizzardu mnout ruce nad tím, jak na globálním počítadle naskakují další desítky nově získaných hráčů WoWka. Možná by se mohly od redakce The Times poučit některé české deníky, které se snaží čtenáře utáhnout na nekvalitní digitální učebnice cizích jazyků a podobné prkotiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama