soutez-o-tvorbu-nej-modu-pro-ufo-afterlight
Novinka Soutěž o tvorbu nej modu pro UFO: Afterlight

Soutěž o tvorbu nej modu pro UFO: Afterlight

sleepless.

sleepless.

31. 3. 2007 10:11 5
Reklama

Pokud vás při hraní povedené strategie UFO: Afterlight od českého týmu ALTAR Games napadlo, že by vás mohla bavit ještě o trošku víc, kdyby některé prvky fungovaly jinak, tak teď máte výbornou šanci celé komunitě hráčů ukázat, že je vaše domněnka správná. Tvůrci z ALTARu totiž ve spolupráci s Idea Games, Cenega Publishing a sajtou StrategyCore spustili soutěž pro všechny kreativní hráče, v níž jde o tvoru co nejlepší modifikace pro UFO: Afterlight.

Fantazii, respektive kreativitě se meze nekladou a záleží pouze na vás, jakým způsobem se UFO: Afterlight rozhodnete modifikovat. Klidně můžete změnit jenom hudbu, modely postav, sílu zbraní, nebo vzhled lokací. Způsob, jakým budete hru modifikovat, si musíte zvolit sami. Než však začnete cokoli vytvářet a upravovat, tak byste si měli přečíst tohoto průvodce od ShadoWarriora, který vás naučí základy tvorby modifikací pro UFO: Afterlight. Až budete mít svůj výtvor hotový, tak k němu napomeňte přidat readme soubor s popiskem, zabalte to celé do zip souboru a pošlete na mail contest@strategycore.co.uk Na tvorbu modifikace máte měsíc, protože uzávěrka celé akce je a 30. dubna.

Na tvůrce tří nejlepších modifikací (které pak budou hostovány na oficiální homepage a StrategyCore) čeká celá řada zajímavých cen. Pro všechny tři platí, že obdrží tvůrci podepsanou kopii UFO: Afterligh, plakát, tričko, plastovou figurku a další drobnosti z UFO: Afterlight, oba dva předchozí UFO: After… tituly (Aftershock, Aftermath) a akční titul El Matador. Dále už se ceny liší.

Vítěz soutěže dostane kromě výše uvedeného také tričko, poznámkový blok a sluneční brýle El Matador, ale hlavně si bude moci stáhnout plné verze všech 8 her v současnosti nabízených na Sprocketu (ArmA: Armed Assault, Pohádka o Mrazíkovi, Ivánkovi a Nastěnce, Fish Fillets 2, Gumboy Crazy Adventures, Shade: Hněv Andělů, UFO: Afterlight, UFO: Aftermath, UFO: Aftershock).

Člověk, který skončí na druhém místě, dostane kromě výše uvedeného navíc možnost stáhnout si z portálu Sprocket titul ArmA: Armed Assault. No a ten, co skončí na místě třetím, dostane navíc strategii Korea: Forgotten Conflict a možnost stáhnou si ze Sprocketu tituly UFO: Aftershock a UFO: Aftermath.

Všechny informace týkající se soutěže, stejně jako rady týkající se tvorby modifikací, výběru správných programů a tak dále, najdete na oficiální homepage UFO: Afterlight.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama