tvurci-z-blizzard-ent-oznamuji-blizzcon-07
Novinka Tvůrci z Blizzard Ent. oznamují BlizzCon 07

Tvůrci z Blizzard Ent. oznamují BlizzCon 07

sleepless.

sleepless.

13. 4. 2007 15:17
Reklama

Těžko říci, jestli má někdo z vás možnost a hlavně chuť trmácet se do Anaheimu v Kalifornii jen kvůli dvoudenní akci společnosti Blizzard Entertainment. Někdo se však možná mezi najde a v tom případě má cenu o BlizzCon 2007 informovat. Jde o druhý ročník velkolepé komunitní akce společnosti Blizzard Entertainment, která je oficiálně vedena jako oslava videoherních sérií Warcraft, StarCraft i Diablo a všech hráčů, díky nimž se tyto značky staly populární v prvním případě.

Ve dnech 3. a 4. srpna, kdy se celá akce koná v Anaheim Convention Centru, se budou zájemci moci zúčastnit nesčetně panelových diskusí, koupit si raritní produkty s tématikou Blizzardích her, účastnit se turnaje v karetní hře World of Warcraft, zapojit se do hraní spousty na místě připravených her nebo si poslechnout koncert hudby z her od Blizzard Ent.

Chybět nebudou ani soutěže v převlecích, soutěže o co nejlepší machinimu a další aktivity, jež budou oznámeny v dalších měsících. BlizzCon je sice akce pro fanoušky, ale těch je tolik, že by se nevešli ani do dvou velkých výstavních center. Proto není BlizzCon zadarmo. Vstupenka na dva dny stojí 100 dolarů na osobu. Koho to zajímá, tak najde další informace na této stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama