tomb-raider-v-kvetnu-sunage-az-v-zari
Novinka Tomb Raider v květnu, SunAge až v září

Tomb Raider v květnu, SunAge až v září

sleepless.

sleepless.

20. 4. 2007 15:52
Reklama

Podle informace z britských online obchodů, která byla později potvrzena pro Eurogamer i společností Eidos, se očekávaná akční adventure Tomb Raider: Anniversary pro PC, PS2 a PSP objeví na trhu na konci příštího měsíce, konkrétně zřejmě 25. května.

Trošku jiná je situace s RTS SunAge, která měla původně vyjít už na začátku roku 2006. Po sérii posunutí termínu vydání už se zdálo, že hra konečně vyjde letos v květnu. Všechny naděje potenciálních fanoušků této hry však dnes zmrazila tisková zpráva od Lighthouse Interactive, podle níž byl termín vydání hry opět posunut, tentokrát na září tohoto roku.

Důvody, které posun vydání zapříčinily, jsou klasické. Hra prý potřebuje doladit, odladit, vyšperkovat, nazvěte to jak chcete. Hlavním problémem je však to, že rakouský tým Vertex4 čítá jen několik málo zaměstnanců, kteří mají jenom omezené a možnosti. Každopádně už brzy se prý rozeběhne veřejná beta SunAge, která bude pořádána ve spolupráci s Xfire. Detaily ohledně začátku betatestu a podmínek účasti v něm, prý Lighthouse Interactive zveřejní až to bude skutečně aktuální.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama