ruska-expanze-do-usa-nova-pobocka-1c
Novinka Ruská expanze do USA - nová pobočka 1C

Ruská expanze do USA - nová pobočka 1C

sleepless.

sleepless.

23. 4. 2007 08:58
Reklama

Ruská společnost 1C, která je stoprocentním vlastníkem Cenega Publishing a patří k největším vydavatelským společnostem ve střední a východní Evropě, se chystá na expanzi do USA. Následuje tak další ruskou společnost Nival Interactive, která do USA svoji centrálu přesunula už v březnu minulého roku.

US pobočka 1C by měla být otevřena ještě v průběhu tohoto roku a jejím primárním cílem bude prosazení titulů od 1C na severoamerickém trhu, což se až doposud dařilo s pomocí různých partnerů velice těžko. Až doposud totiž hry od 1C nevycházely v US buď vůbec, nebo přinejmenším s obrovským zpožděním a navíc nezřídka v podobě budgetových titulů.

V brzké době se to však díky US pobočce změní a svůj podíl na tom bude mít i společnost ATARI, s níž se vedení 1C dohodlo na spolupráci. ATARI tak bude v případě US vydání všech chystaných titulů od 1C fungovat jako distributor, který se postará o to, aby se hry dostaly na pulty obchodů velkých prodejních řetězců. Ještě v tomto roce by se tak v US obchodech měly objevit tituly XIII Century: Death or Glory, Theatre of War, King’s Bounty: The Legend, Fantasy Wars, Dawn of Magic, Rig’n’Roll, The Tomorrow War, Death To Spies, You Are Empty a Cryostasis. Za zmínku určitě stojí, že 1C už má pobočky ve Velké Británii i v Asii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama