predstaveni-datadisku-pro-europa-universalis-iii
Novinka Představení datadisku pro Europa Universalis III

Představení datadisku pro Europa Universalis III

sleepless.

sleepless.

3. 5. 2007 13:53
Reklama

Fandové vynikající historické strategie Europa Universalis III se na konci srpna dočkají zbrusu nového datadisku, jež nese podtitul Napoleon's Ambition. Datadisk bude bohužel k dispozici pouze v digitální podobě a navíc jenom na portálu GamersGate, který patří společnosti Paradox Interactive. Jako obvykle však nelze vyloučit, že se hra později neobjeví i v obchodech, například jako součást kompilace s původní hrou.

Europa Universalis III: Napoleon's Ambition nabídne majitelům původní hry možnost pokračovat s hraním až do roku 1820, když v EUIII se dalo hrát maximálně do roku 1792. Díky prodloužené časové periodě se budou hráči moci zúčastnit Francouzské revoluce i Napoleonských válek, což sebou přinese nové velitele, vládce, válečné poradce, národní ideje, nové země, nové jednotky a samozřejmě i nové taktické možnosti. Stejně tak však datadisk nabídne nové historické možnosti, kdy historické postavy(vládci, vojevůdci, poradci a tak dále) budou ve hře objevovat v letech, kdy skutečně žily a nějak se na utváření historie podílely.

Datadisk přinese i nové prvky v rámci uživatelského rozhraní, kdy se hráči dočkají nové mapy pro obchod se zbožím, na níž bude kromě jiného zobrazena cena zboží. Chybět nebudou ani doplňující informace o koloniích a tak dále. Rozšířen bude počet dostupných strategií, kdy si bude hráč moci vytvářet nová hlavní města, zřizovat nová obchodní centra a ovlivňovat tím obchodování ve vlastním státě i říši.

Dále bude moci v roli Napoleona dobývat Evropu, nebo se pokoušet o rozklad Svaté říše římské. Hráči si budou v datadisku moci nastavit agresivitu AI, zapnout a vypnout si neomezenou kolonizaci, vypnout a zapnout inflaci a tak dále. No a zmínku zaslouží i vylepšený obchodní systém, v jehož rámci si hráči nastaví trasy obchodníků, určí střediska obchodu a hra už se za něj postará o zbytek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama