hospodareni-midwaye-demo-blacksite-area-51
Novinka Hospodaření Midwaye - demo BlackSite: Area 51

Hospodaření Midwaye - demo BlackSite: Area 51

sleepless.

sleepless.

4. 5. 2007 13:10
Reklama

Společnost Midway Games dnes zveřejnila výsledky svého hospodaření za první kvartál aktuálního fiskálního roku, který skončil 31. března 2007. Tržby Midwaye v tomto roce dosáhly částky 11.1 milionů dolarů, což je o 4.3 miliony méně, než ve stejném období předchozího roku. Ztráta Midwaye za 1. čtvrtletí 2007 činí 19.8 milionů dolarů, což je oproti stejnému období minulého roku polepšení, když ztráta Midwaye tehdy činila 22.6 milionů dolarů.

Navíc je třeba dodat, že vedení Midwaye nepříliš pozitivní výsledky hospodaření čekalo. Drtivá většina her, na něž v Midwayi spoléhají, totiž vyjde až v průběhu následujících měsíců. Platí to například o Wii verzi bojovky Mortal Kombat: Armageddon, Xbox 360 akci Hour of Victory a multiplatformové akce Stranglehold, BlackSite: Area 51, Unreal Tournament III a The Wheelman.

V průběhu uplynulých tří měsíců si podle CEO Midwaye Davida Zuckera nejlépe vedly tituly Happy Feet a Mortal Kombat: Armageddon, přičemž zmínku prý zaslouží i nepředpokládaný úspěch Xbox Live Arcade a PSN titulů Gauntlet, Smash TV, Root Beer Tapper a Ultimate Mortal Kombat III. Ačkoli se to do výsledků hospodaření Midwaye za 1. kvartál fiskálního roku nepočítá, tak stojí za zmínku údajně až neuvěřitelný úspěch předobjednávek MMORPG The Lord of The Rings Online, které MIdway vydává na území severní Ameriky.

Aby spol. Midway nalákala hráče na příval svých plánovaných AAA titulů, tak slíbila, že ještě tento měsíc se na Xbox Live objeví hratelná demoverze očekávané 3D akce BlackSite: Area 51. Jakmile bude znám konkrétní termín vydání dema, tak se samozřejmě ozveme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama