blizzardi-nabizi-world-of-warcraft-kreditky
Novinka Blizzardi nabízí World of Warcraft kreditky

Blizzardi nabízí World of Warcraft kreditky

sleepless.

sleepless.

6. 5. 2007 19:47 1
Reklama

Docel nedávno mi Radek Friedrich ukázal kreditní kartu Visa s artworkem z chystaného RPG Two Worlds. Říkal jsem si, že je vážně moc pěkná. Ani nevím jestli to bylo jen promo, nebo se taková kreditka dá nějak získat, což je škoda. Spousta lidí by o ni určitě stála. Je to sice hloupost, ale proč ne, když to je mnohem hezčí než obyčejná kreditka.

Možná, že stejné materiály někdy v tom samém čase sledovali i vývojáři z Blizzardu a řekli si, že kdyby hráčům World of Warcraft nabídli podobnou možnost, tedy získat kreditku s WoW motivem, tak by po tom šli (hráči) jako mouchy na lep. No a od nápadu nebylo zcela evidentně daleko k činu, poněvadž vybraná skupina hráčů má nyní možnost kreditku s WoW motivem získat.

Nebudeme tu dělat reklamu a prozrazovat, se kterou bankou se tvůrci z Blizzardu spojili. To si můžete zjistit sami na této stránce. Můžeme však prozradit, že takové používání speciální kreditky pro platby WoW poplatků má své nezanedbatelné výhody. Kéž by se tak Blizzardi chtěli spojit s některou z tuzemských finančních institucí, aby si vlastnictví WoW kreditky mohli užívat i čeští hráči. Sám za sebe však musím říci, že ani možnost získat moc pěknou kreditku by mě k hraní WoW stejně nepřivedla. Prostě to není moje káva, neboli Jehlavanku pokud možno ne :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama