lineage-tituly-tahnou-hospodareni-ncsoftu
Novinka Lineage tituly táhnou hospodaření NCSoftu

Lineage tituly táhnou hospodaření NCSoftu

sleepless.

sleepless.

9. 5. 2007 10:50
Reklama

Kdo ví, jak by na tom byla finančně společnost NCSoft, nebýt neustávajícího úspěchu MMO titulů Lineage a Lineage II. Raději si to ani nebudeme domýšlet a místo toho si řekneme něco o hospodářských výsledcích NCSofut za 1. čtvrtletí aktuálního fiskálního roku, které pro jihokorejskou společnost skončilo 31. března.

Od ledna do konce března utržila spol. NCSoft v přepočtu 91.2 milionů dolarů, což po odečtení nákladů dělá čistý zisk ve výši 15.2 milionů dolarů. Oproti 4. kvartálu posledního fiskálního roku (říjen – prosince 2006) je to však pokles o 6 procent u tržeb a o 24 procent u zisku.

Jak už vyplývá z prvního odstavce, tak největší podíl na celkových tržbách NCSoft mají tituly Lineage a Lineage II. Prvně jmenovaná hra se na tržbách podílela z 38 procent a druhá jmenovaná z 41 procent. Zbytek, tedy 21 procent, tržeb NC Softu v 1. kvartále fiskálního roku 2007, obstaraly tituly City of Heroes/City of Villains (7%) a Guild Wars (14%). Akční MMO Auto Assault se v oficiálních informacích od NCSoftu nevyskytuje a o jeho neúspěchu tedy není třeba pochybovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama