informacni-potopa-s-bia-hell-s-highway
Novinka Informační potopa s BiA: Hell's Highway

Informační potopa s BiA: Hell's Highway

sleepless.

sleepless.

13. 5. 2007 07:55
Reklama

Na letošní rok má společnost Ubisoft přichystáno vydání přinejmenším trojice Brothers In Arms titulů. Nejdříve by měl vyjít titul Brothers in Arms DS pro handheld DS, pak Brothers In Arms: Double Time pro konzoli Wii a nakonec se snad ještě letos objeví na trhu ten nejočekávanější BiA titul - Brothers in Arms: Hell's Highway pro PC, PS3 a Xbox 360.

Samozřejmě si ještě pamatujeme na časy, kdy jsme naivně věřili informacím o tom, že Brothers in Arms: Hell's Highway vyjde ještě v roce 2006. Z omylu nás společnost Ubisoft vyvedla už v květnu minulého roku, když oznámila, že se BiA: Hell's Highway objeví na trhu až v roce 2007, tedy letos. Pak ještě došlo k několika drobným posunům předběžného termínu vydání, který se nakonec zastavil u značky 4. čtvrtletí  2007.

Jak tedy sami vidíte, tak s určením termínu vydání BiA: Hell's Highway to rozhodně nemá Ubisoft lehké. Naděje, že ten aktuální už se však posouvat nebude a hra skutečně vyjde před koncem roku, je ovšem docela slušná. Svým postem na oficiálním fóru ji na konci týdne přiživil i CEO Gearbox Software Randy Pitchford, když oficiálně zakončil několik měsíců trvající ticho, během něhož se neobjevovaly ani nové screenshoty ani nové informace týkající se BiA: Hell's Highway.

Randy přislíbil, že bude společně s plukovníkem Antalem (odborný poradce Gearboxu už od prvního BiA titulu) celý měsíc květen předvádět novinářům po celém světě BiA: Hell's Highway, aby pak na konci měsíce dal pokyn obsluze z Ubisoftu, která otevře stavidla (zruší NDA) a pustí tak do světa spoustu pramínků plných nových informací o BiA: Hell's Highway. No a tento pramínek, by se měl navíc velmi brzy změnit na proud, což samozřejmě vítáme.

Na závěr vzkaz pro skalní fandy BiA série – na konci května se na oficiálním fóru dočkají zveřejnění něčeho, co nebude novinářům sděleno ani ukázáno během press tour. Randy Pitchford zatím sám neví, co to bude, jestli informace, obrázky nebo video. Každopádně to bude něco exkluzivního.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama