bungie-vs-miyamoto-a-jeho-mohl-bych-udelat-halo
Novinka Bungie vs Miyamoto a jeho „Mohl bych udělat Halo“

Bungie vs Miyamoto a jeho „Mohl bych udělat Halo“

sleepless.

sleepless.

14. 5. 2007 13:00
Reklama

Známý a všemi mastmi mazaný Shigeru Miyamoto minulý týden pronesl v rozhovoru pro Entertainment Weekly, že by klidně mohl udělat Halo (spíše než konkrétní titul mínil hru typu FPS), kdyby chtěl. Miyamoto však nechtěl. Nejde prý o to, že by podobnou hru neuměl nedesignovat. Prostě si prý zvolil, že nechce, že ji nestvoří. Miyamoto si totiž podle svých vlastních slov vybral jinou cestu. Nechce vytvářet hry, které lidi chtějí a přejí si je. Chce vytvářet hry poskytující unikátní zážitky, u nichž se budou lidé bavit. Miyamoto pronesl v rozhovoru pro EW celou řadu zajímavých vět. Například, že kdyby měl dělat hru podle toho, co se děje v současnosti ve světě, tak by dělal hru o tom, jak děti nechtějí pouštět starší sednou v MHD a hru o lidech, co neplatí daně. To už si však prostudujte sami, je to docela zajímavé čtení.

Nás nyní zajímá, reakce tvůrců z Bungie na Miyamotovo prohlášení, že by klidně mohl udělat Halo, kdyby ovšem chtěl samozřejmě. Za Bungie reagoval v rozhovoru pro Joystiq Frank O'Connor, tedy člověk co se stará o web Bungie, píše scénáře, podílí se v Bungie na marketingu a obecně dělá v Bungie všechno, co vyžaduje psaní textů.

No a podle Frankie O'Connora berou lidé z Bungie Miyamotovo prohlášení jako hozenou rukavici (nebo spíše pomyslnou facku rukavicí), na níž hodlají odpovědět ve 2D plošinovkovém stylu. Těžko říci, jestli si Frank dělal v rozhovoru legraci nebo ne, ale údajně prý Bungie vyvíjí 2D plošinovku s blíže neurčenými instalatéry. Jejich národnost však Frank neprozradil, protože prý do toho nikomu nic není. Pokud nám nevěříte, tak následujte odkaz, který vás zavede na Joystiq. Pak si pěkně zaskrolujte dolů, kde výše uvedené vyjádření Frankie O'Connora najdete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama