bioware-hleda-schopne-world-designery
Novinka BioWare hledá schopné world designéry

BioWare hledá schopné world designéry

sleepless.

sleepless.

20. 5. 2007 08:08
Reklama

Na konci roku 2005 vyhlásila společnost BioWare soutěž, v jejímž rámci se hráči snažili o tvorbu miniaturního Neverwinter Nights modulu, jehož prostřednictvím měli prokázat svůj spisovatelský, scénáristický a designérský talent. Cílem celé soutěže bylo vybrat jedince s potřebnými schopnostmi, kteří se pak mohli ucházet o místo v BioWare.

No a nyní BioWare pořádá něco obdobného, když po hráčích chce, aby v rámci soutěže stvořili NWN modul, jehož prostřednictvím mají dokázat své schopnosti týkající se budování virtuálních herních světů. Podmínky a pravidla soutěže jsou k dispozici na této stránce. Úkolem zájemců je s pomocí NWN Aurora toolsetu stvořil ukázkový modul, u něhož pak budou odpovědní lidé hodnotit hlavně level design a použité techniky. To znamená schopnost stvořit zajímavé filmové momenty, zábavné puzzle a zajímavý design herního světa. Jinak se kreativitě meze nekladou.

Uzávěrka celé soutěže je 20. července a soutěží se o možnost ucházet se o místo World designéra v týmu BioWare Austin, který v současnosti chystá blíže nespecifikovaný MMO titul, možná Star Wars MMORPG. Pokud se vám zdá nabídka zajímavá, tak se mrkněte na tuto stránku, nejdříve si pečlivě prostudujte pravidla, rozmyslete se, co chcete dělat, nastartujte NVN Aurora toolset a pusťte se do práce. Ono se sice může zdát, že je do uzávěrky ještě dost času, ale uvidíte sami, že se ani nenadějete a 20. červenec bude klepat na dveře.

Ze všech poslaných modulů vybere odborná porota  (James Ohlen a Brad Prince) 10 nejlepších, jejichž autoři budou kromě jiného odměněni digitální verzí Jade Empire: Special Edition, kopiemi prémiových Neverwinter Nights modulů. No a jak už je výše uvedeno, tak budou se budou autoři 10 nej. modulů moci ucházet o místo v BioWare Austin. Neznamená to sice, že místo v tomto týmu dostanou, ale ona i šance se o místo ucházet není k zahození.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama