jowood-hovori-o-gothic-4-ale-bez-piranha-bytes
Novinka JoWooD hovoří o Gothic 4, ale bez Piranha Bytes

JoWooD hovoří o Gothic 4, ale bez Piranha Bytes

sleepless.

sleepless.

22. 5. 2007 18:56 9
Reklama

Fandové série Gothic se dnes dočkali nových informací o budoucnosti série Gothic. Na jednu stranu jsou to informace pozitivní a na stranu druhou negativní.

Po nikam nevedoucích jednáních mezi společností JoWood a týmem Piranha Bytes, která probíhala už od listopadu minulého roku, se tvůrci z PH rozhodli udělat čelem vzad a vydat se jiným směrem. Ať si JoWooD dělá s Gothic sérií co chce!

Pro majitele Gothic 3 to znamená následující: Nedočkají se podle všeho dalších patchů, nedočkají se ani slibovaného editoru pro tvorbu modů a nedočkají se ani změn v hratelnosti a už vůbec ne datadisku. To všechno jim přitom tvůrci z Piranha Bytes chtěli do budoucna nabídnout, když by na těchto prvcích pracovali právě při vývoji Gothic 3 datadisku, či jiných titulů. Fandové však nemají panikařit. Tvůrci z PH se prý do budoucnosti dívají optimisticky a hodlají hráčům v blízké budoucnosti naznačit, co chystají.

Na výše uvedené informace samozřejmě zareagovala oficiáoficiálně i společnost JoWooD, která prý už několik týdnů vyjednává se špičkovými vývojářskými týmy o vývoji Gothic 4 pro PC a next-gen konzole. Jednání prý probíhají slibně, ale žádné konkrétní jména ani názvy v tiskovce nepadly.

Zatím tedy nevíme, s kým JoWooD jedná. Každopádně, z prohlášení vyplývá, že mezi základní požadavky JoWooDu patří vysoká kvalita a schopnost vytvořit nezabugovanou hru. Právě spousta bugů-neodladěnost, byl onen kámen úrazu, kvůli němuž se spol. JoWooD a tvůrci z Piranha Bytes/Pluto 13 nedohodli - zřejmě

Karty jsou tedy rozdány docela jasně a teď nezbude než čekat na informace o tom, kdo bude vyvíjet Gothic 4, co bude s anoncovanou Xbox 360 verzí Gothic 3, co bude s Gothic 3 datadiskem a s čím přijdou tvůrci z Piranha Bytes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama