20th-century-fox-chysta-film-podle-the-sims
Novinka 20th Century Fox chystá film podle The Sims

20th Century Fox chystá film podle The Sims

sleepless.

sleepless.

25. 5. 2007 11:32 2
Reklama

Společnost 20th Century Fox se dle našeho názoru tak trošku zbláznila, když si od společnosti Electronic Arts zajistila práva na zfilmování populární série The Sims. Filmový The Sims projekt povede za 20th Century Fox Steve Asbell a za EA Rod Humble, šéf celého studia odpovědného za vývoj The Sims titulů. Scénář filmu bude mít na starosti Bryan Lunch (Scary Movie 3, Big Helium Dog), přičemž zápletka zatím nebyla oznámena, stejně jako jména herců a režiséra.

Tak nějak si nedokážeme představit, o čem vlastně The Sims bude. Jak známo, tak The Sims hry v podstatě žádný příběh nevypráví. Příběhy si svojí činností ve hře vytváří a prožívá sám hráč. Jistým vodítkem může být prohlášení Roda Humbleho z EA: „The Sims je interaktivní verze starého příběhu o tom, jaké to je mít absolutní moc a jak s ní naložit. Vzhledem k tomu, jak staré tohle téma je, tak si můžete představit, jak jednoduše zpracovatelné je do podoby tradičního vyprávění“.

Když to převedeme do normální řeči, tak The Sims film bude zřejmě příběh o tom, jak má jeden člověk moc nad skupinkou dalších lidí a jak s ní nakládá. Nebo to bude celé jinak? Těžko říct. Vážně nám však nápad natočit The Sims film nepřijde moc zajímavý, byť je vzhledem k popularitě celého The Sims brandu komerčně slibný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama