two-worlds-na-ps3-mozna-ano
Novinka Two Worlds na PS3? Možná ano!

Two Worlds na PS3? Možná ano!

sleepless.

sleepless.

25. 5. 2007 08:33
Reklama

Komu se, třeba na základě naší recenze, zalíbilo RPG Two Worlds od polského týmu Reality Pump, ale doma nemá ani dostatečně výkonné PC ani Xbox 360, ale PlayStation 3, ten si možná s chutí vyslechne následující informace.

V poslední době se po webu šířily fámy a spekulace o tom, že se hra nakonec objeví i na PlayStation 3. Nebyly však podložené informacemi přímo od zdroje, tedy buď od lidí z Reality Pump nebo od společnosti Zuxxez. Proto se redaktoři QJ.net rozhodli tvůrců z Reality Pump zeptat a dostalo se jim následující odpovědi. PS3 devkity prý lidé z polského týmu k dispozici mají a v současnosti zkoumají možnosti. Jinak řečeno zjišťují, jestli je vůbec port Two Worlds na PS3 technicky proveditelný. Tolik informace přímo od zdroje.

Je však třeba si uvědomit, že i kdyby PS3 verze Two Worlds byla technicky proveditelná, tak to ještě neznamená, že se jí majitelé konzole od Sony dočkají. Faktorů, které případný vývoj PS3 verze hry ovlivňují, je totiž celá řada. Největší roli přitom hrají čas a peníze. Jinak řečeno, jestli se dá hra na PS3 portovat v rozumném časovém intervalu a zdali to je výhledově finančně výhodné. Pokud tedy o PS3 verzi Two Worlds stojíte, tak bude určitě dobré, když navštívíte oficiální fórum hry a dáte to tvůrcům najevo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama