uzavreny-betatest-world-in-conflict-je-na-dohled
Novinka Uzavřený betatest World in Conflict je na dohled

Uzavřený betatest World in Conflict je na dohled

sleepless.

sleepless.

26. 5. 2007 06:11
Reklama

Update: Na oficiální homepage World in Conflict se konečně objevily informace o tom, jak a za jakých podmínek se přihlásit, potažmo zúčastnit betatestu. Máte-li tedy zájem, směřujte své virtuální kroky sem

Po údajně úspěšném alpha test programu RTS World in Conflict, do něhož se však dostala jenom malá hrstka šťastlivců skrze speciální akci na GameSpotu, chystá společnost Sierra Entertainment (Vivendi Games) a tvůrci z Massive Ent. uzavřený betatest. Právě díky němu bude mít další skupina nedočkavých hráčů možnost si World in Conflict vyzkoušet o řadu měsíců dříve než se hra objeví v obchodech.

Uzavřený betatest by měl začít 1. června a všechny informace týkající se podmínek účasti, prý zájemci najdou na oficiální homepage. Zatím se zde nic neobjevilo. Pokud tedy nepočítáme možnost získat jedno z 1000 volných míst v uzavřeném betatestu, která byla v uplynulých dnech nabízena čtenářům britské sajty C&VG. Tato možnost už ovšem k dispozici není, poněvadž všech 1000 pozvánek bylo údajně rozesláno už včera. Informace o betatestu však byla prostřednictvím newsletteru rozeslána až dnes. Zatím tedy nezbývá než počkat, až se na homepage objeví nějaké vysvětlení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama