hospital-tycoon-zna-svuj-termin-vydani
Novinka Hospital Tycoon zná svůj termín vydání

Hospital Tycoon zná svůj termín vydání

sleepless.

sleepless.

31. 5. 2007 07:52
Reklama

Pokud se těšíte na Hospital Tycoon a doufáte, že půjde o důstojného nástupce – možná snad až kultovní strategie – Theme Hospital od (už dávno neexistujícího) Bullfrogu, tak nastražte uši a otevřete oči. Codies včera vydali čerstvou sadu screenshotů, nové video, ale hlavně tato britská společnost oznámila, kdy se Hospital Tycoon objeví na trhu.

Pokud už tedy máte v ruce červenou fixu i příruční kalendářík, tak kroužkujte – pátek 8. června. Přesně v tento den by se totiž měla budovatelsky i ekonomicky praštěná a (snad) humorná strategie objevit na pultech evropských obchodů. Kdo bude hru vydávat oficiálně v ČR, to zatím nevíme. Papírově by to měla být společnost CD Projekt, ale od ní jsme nic o vydání Hospital Tycoon prozatím neslyšeli.

Každopádně, i kdyby zde hru nikdo oficiálně nedistribuoval, tak si můžete být jisti, že ji do ČR agilní prodejci dovezou, klidně už v den zahájení prodeje v zahraničí. Tak a teď už se nezdržujte. Musíte si ještě prohlédnout nové video a přečíst preview. Tak šup, ať to lítá. Kdybyste léčili tak pomalu, jako čtete, tak by vám půlka nemocnice pomřela na nějakou exotickou nemoc, třeba nafouknutou hlavu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama