stripky-noveho-infa-o-alien-fps-od-gearboxu
Novinka Střípky nového infa o Alien FPS od Gearboxu

Střípky nového infa o Alien FPS od Gearboxu

sleepless.

sleepless.

4. 6. 2007 13:59
Reklama

Společnost Sega zatím o dvojici připravovaných Alien titulech, které byly krátce po sobě představeny v prosinci minulého roku, zarytě mlčí. Zatím si tak můžeme být stoprocentně jisti pouze tím, že jeden titul (Alien FPS) vyvíjí tvůrci z Gearboxu a druhý (Alien RPG) lidé z týmu Obsidian Entertainment.

Něco málo o Alien FPS titulu však na veřejnost přeci jenom prosáklo skrze videointerview švédského webmagu Gamereactor, jehož redaktoři odchytili během Ubidays 2007 šéfa Gearboxu Randy Pitchforda. Ten jim kromě jiného prozradil, že bude v Alien FPS titulu hráč bojovat na straně mariňáků proti alienům. Zdá se tedy, že se v této hře nedočkáme hodně zajímavého boje za odporné kyselinoplodné mimozemšťánky.

Pitchford pak ještě naznačil, že mezi Gearbox Software a Obsidian Ent. proběhla určitá spolupráce, což zní logicky, když oba dva týmy vyvíjí hry na motivy Alien tématiky. Zároveň však dodal, že vývoj obou směřuje úplně opačným směrem, což je ovšem zase logické, když má být jedna hra FPS a ta druhá RPG. Pitchford nám zkrátka zamotal hlavu.

Nakonec se pak Randy zmínil o videoherní adaptaci známého filmu Heat od Michalea Manna. Bohužel to nejsou zprávy moc pozitivní, protože se na projektu, odhaleném během E3 2006, ještě ani nezačalo pracovat. Jak ovšem Pitchford redaktory Gamereactor ujistil, tak má chuť se do videoherního zpracování Heat pustit a stejně jsou prý na tom i lidé od filmu, s nimiž o tom hovořil. Tak uvidíme. Každopádně se teď lidé z Gearboxu rozhodně nenudí. Kromě Alien FPS totiž intenzivně pracují na tom, aby mohli ještě letos dokončil multiplatformový titul Brothers in Arms: Hell's Highway.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama