pirati-z-karibiku-konecne-v-cele-top-40-uk
Novinka Piráti z Karibiku konečně v čele TOP 40 UK

Piráti z Karibiku konečně v čele TOP 40 UK

sleepless.

sleepless.

5. 6. 2007 14:57
Reklama

Jeden týden trvalo akční adventure Pirates of the Caribbean: At World’s End než se prodrala na špici žebříčku prodejnosti na území Velké Británie. Minulý týden byl tento multiplatformý titul ještě druhý za Spider-Man 3, ale tento týden už pavoučího muže porazil, když zaznamenal 83% nárůst prodejnosti.

Před ostřím mečů pirátů z Karibiku se musela sklonit i archeoložka Lara Croft, která se s titulem Tomb Raider: Anniversary hned po zahájení prodeje prodala na druhé místo, když Spider-Man 3 odsunula až na místo třetí. Lara se však s druhým místem určitě nespokojí a bude tvrdě útočit na špici, jak se jistě přesvědčíme příští týden.

Ze třetí na čtvrtou příčku spadl Wii fotbálek Mario Strikers: Charged Football, což ovšem nic nemění na faktu, že se v TOP 10 nachází hned 4 tituly pro Nintendo platformy. Vedle Mario Striker to je Wii Play na šestém místě, Cooking Mama na sedmém místě a Dr Kawashima‘s Brain Training na místě osmém.

RTS Command & Conquer 3 se po několika týdnech na špici propadla ze 4. na 9. místo, kde jí z místa 10. dýchá na záda nesmrtelná teta FIFA 07. Místo jedenácté patří novince v podobě PC/Xbox 360 FPS Shadowrun. Druhou nejvýše postavenou novinkou je na 14. místě Spongebob & Friends: Volcano Island.

Pak dlouho nic a až na 23. místě je nově nasazená platinová edice hrůzostrašného titulu Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow, který těží z popularity filmu. Nic bychom nedali za to, že si spousta lidí tuto hru koupila omylem namísto Pirates of the Caribbean: At World’s End.

Největší propad týdne zaznamenaly shodně dva PRG tituly. Z místa 13. až na 24. pozici se propadlo Xbox 360/PC/PS3 RPG The Elder Scrolls IV: Oblivion a z místa 17. až na 30. spadlo DS RPG Final Fantasy III.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama