adventure-secret-files-tunguska-pro-ds-i-wii
Novinka Adventure Secret Files: Tunguska pro DS i Wii

Adventure Secret Files: Tunguska pro DS i Wii

sleepless.

sleepless.

12. 6. 2007 14:59
Reklama

Společnost Koch Media se o portu solidní adventure Secret Files: Tunguska neboli Tunguzka: Přísně tajné na handheld Nintendo DS zmínila už na konci dubna. Dnes však přišla s doplňujícími informacemi a hlavně odhalením, že se Tungusky dočkají s menším zpožděním i majitelé konzole Wii.

Vývoj DS verze Secret Files: Tunguska má na starosti tým 10tacle studios Mobile a vývoj Wii verze byl pro změnu svěřen lidem z týmu Keen Games, kteří nedávno dokončili povedenou konverzi strategie Anno 1701 pro handheld DS. Příběhově budou DS a Wii verze Secret Files: Tunguska totožné s PC verzí, což by mělo do značné míry platit i o počtu lokací, postavách a puzzlech.

V případě DS verze hry se dá přitom očekávat nové zpracování a od Wii verze zase očekáváme ovládání uzpůsobené pro wiimote a nunchuk. Tvůrci se ostatně kasají, že už v tomto směru mají leccos připraveno. Zdali jde o plané sliby nebo skutečnost se v případě DS verze Secret Files: Tunguska přesvědčíme už na konci roku a v případě Wii verze v průběhu prvního čtvrtletí příštího roku, tedy 2008. Aby to majitelům PC nebylo líto, tak ve stejné době (Q1/2008) se snad dočkají pokračování Secret Files: Tunguska, které tvůrci odhalili koncem minulého roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama