chysta-lucas-arts-dalsi-monkey-island
Novinka Chystá Lucas Arts další Monkey Island?

Chystá Lucas Arts další Monkey Island?

sleepless.

sleepless.

12. 6. 2007 15:40
Reklama

Společnost Lucas Arts a adventurky? Dříve bylo tohle spojení naprosto přirozené, ale v dnešní době už je situace trošku jiná. Lucasovi chlapci a děvčata už dlouho žádnou adventurku nestvořili a všichni ti úžasně talentovaní lidé dávno řady Lucas Arts opustili, aby se mohli realizovat jinde.

Fandy klasických adventur to však nemůže zastavit ve spekulování a víře, že se toho svého vysněného Monkey Islandu 5 jednou dočkají. Novou naději jim v průběhu minulého týdne vlily do žil dvě docela zajímavé informace. Ta první pochází z webu Rumor Reporter, který je velmi často zdrojem zajímavých – nepotvrzených - informací, jež se později ukáží být často jako pravdivé. Neplatí to ovšem vždycky.

Podle Bruce z Rumour Reporter se nějaký další Monkey Island titul v Lucas Arts kutí. Sdělil mu to údajně kamarád, který shodou okolností dělal hudbu pro originální Monkey Island tituly. Jakékoli informace však prý fandové Monkey Islandu nemají očekávat dříve než v roce 2008. V Lucas Arts je údajně v současné době hodně rušno, poněvadž se připravuje spousta nových projektů.

Ať už se na tuto informaci díváme z jakéhokoli úhlu pohledu, tak je to pořád jenom fáma, spekulace, zkrátka nic potvrzeného. Rozhodně je však zajímavé, že den poté, co se tato fáma objevila, poslal známý ilustrátor Steve Purcell šéfovi fanstránky World of Monkey Island trojici ilustrací s pirátskou tématikou, které podle Purcella „nejsou žádným způsobem spojeny s jakýmkoli existujícím ani zrušeným pirátským projektem“. Pirát na jednom z artworků však vypadá zjevně jako LeChuck a komentář Steva Purcella zní také dosti podivně…. Jsme tedy hodně zvědaví, jestli je to celé jenom náhoda, nebo se nějaký Monkey Island projekt skutečně chystá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama