kdy-vyjdou-nwn2-datadisk-a-zaklinac
Novinka Kdy vyjdou - NWN2 datadisk a Zaklínač

Kdy vyjdou - NWN2 datadisk a Zaklínač

sleepless.

sleepless.

12. 6. 2007 16:25
Reklama

Fandové RPG žánru budou mít jistě radost z informací, které dnes zveřejnila společnost Atari. Týkají se termínu vydání hned trojice docela slibných RPG titulů, přičemž dva z nich jsou pro PC a jeden pro handheld PSP. Vezmeme to tedy od nejmenšího.

Moc zajímavá RPG strategie Dungeons & Dragons: Tactics od týmu Kuju měla původně vyjít už v listopadu minulého roku. Jenže vývoj hry byl trošku složitější než se zdálo a tak se vydání nejdříve posunulo na konec března 2007 a nyní – snad už naposledy – na 14. září 2007. Podrobné informace o Dungeons & Dragons: Tactics, ale i videa a screenshoty najdete na této stránce.

Ve stejný den jako výše zmíněný titul, tedy 14. září 2007, vyjde i dlouho vyvíjené, hodně slibné a v ČR poměrně očekávané RPG Zaklínač, neboli The Witcher. U nás bude hru v CZ lokalizaci vydávat CD Projekt, ale všude jinde na západě společnost Atari. Uvidíme tedy, s jakým termínem vydání se přihrne CD Projekt. Jestli bude stejné jako ve světě, nebo se bude lišit. Zatím směřujte své kroky sem, kde je koncentrováno vše, co o Zaklínači víme.

Tak a zhruba měsíc po Zaklínači by společnost CD Projekt ráda vydala první datadisk pro RPG Neverwinter Nights 2, který se honosí zrádným titulem Mask of the Betrayer. Konkrétní termín vydání datadisku je nastaven na 12. října, ale stejně jako u původní hry si raději ještě počkáme, jestli nakonec nedojde k jeho posunu. Třeba z důvodu prodlouženého testování. Informace o Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer najdete tady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama