nova-dema-blackstie-area-51-a-info-o-pokracovani
Novinka Nová dema BlackStie: Area 51 a info o pokračování

Nová dema BlackStie: Area 51 a info o pokračování

sleepless.

sleepless.

13. 6. 2007 09:34
Reklama

Hlavní designér 3D akce Blacksite: Area 51 Harvey Smith (tedy člověk, který se podílel na tvorbě titulů Deus Ex, Deus Ex: Invisible War, System Shock a dalších hrách) prozradil v rozhovoruech pro Eurogamer i CVG, že se majitelé konzole Xbox 360 dočkají druhého dema výše zmíněné hry. První demo prý mělo hráče jen navnadit. V tom druhém bude prezentována jiná lokace a možná v něm bude k dispozici i ukázka jednoho z několika ve hře dostupných multiplayer módů (deathmatch, capture the flag, kooperace).

Majitelé PS3 a PC však nemusí smutnit. I oni se dema Blacksite: Area 51 dočkají ještě před vydáním hry samotné. Majitelé PC se navíc mohou těšit na to, že jejich demo bude disponovat texturami s dvojnásobným rozlišením, které prý nemohly být v Xbox 360 a PS3 demoverzích hry použity.

Tak a vedle informaci o chystaných demoverzích Harvey pro Eurogamer prozradil, že už nyní se v Midwayi přemýšlí o třetím Area 51 titulu, který s atmosférou první hry, která byla takřka komediální, nebude mít nic společného. Další Area 51 titul bude podle Smithe pokračovat v tom, co už tvůrci nakousli v Blacksite: Area 51.

Půjde tedy o hru s vážnou tématikou, která se bude kromě jiného zabývat otázkami zahraniční politiky USA. Hráč bude například s vojáky ze své jednotky potlačovat povstání ve vnitrozemí USA, které však nastrojili mimozemšťané.  Podle Smithe je také možné, že další Area 51 titul už nebude tak čistá střílečka, jako první a druhý titul. No, na to jsem opravu zvědaví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama