velky-zajem-o-betatest-warhammer-online
Novinka Velký zájem o betatest Warhammer Online

Velký zájem o betatest Warhammer Online

sleepless.

sleepless.

15. 6. 2007 09:00
Reklama

Když započítáme první neúspěšný pokus britské společnosti Climax, tak je MMO Warhammer Online ve vývoji už skoro sedm let! V průběhu této doby se do vývoje zapojila spol. Microsoft, pak se zase odpojila, stejným způsobem se angažovala společnost Sega a následně došlo v roce 2004 ke zrušení hry v tehdejší podobě. Licenci si však od Games Workshop obratem zakoupili lidé z Mythic Entertainment, kteří začali obrovskou rychlostí budovat nový Warhammer Online, který už snad žádná pohroma nestihne.

Naopak, zdá se, že Warhammer Online má před sebou světlou budoucnost, jejíž součástí jsou samozřejmě i hráči, spousta hráčů. Jak totiž tvůrci z EA Mythic oznámili, tak se jim během deseti dní přihlásilo do betatestu přes 200 000 hráčů, což je poměrně slušné číslo. Není to samozřejmě indikátor toho, kolik bude nakonec Warhammer Online hrát lidí. Je to však ukazatel zájmu, který je zcela zřetelně poměrně veliký.

Ostatně pokud jste to ještě neudělali, tak se můžete pořád o účast v betatestu přihlásit na oficiální homepage. Nikdy není pozdě, zvlášť když bude betatest probíhat docela dlouho a v několika fázích. Hra samotná by měla být v ostré verzi spuštěna někdy počátkem příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama