filmova-adaptace-nemine-ani-diablo
Novinka Filmová adaptace nemine ani Diablo...

Filmová adaptace nemine ani Diablo...

sleepless.

sleepless.

18. 6. 2007 07:58 1
Reklama

Pro někoho je Diablo pouhý klikací masakr s RPG elementy, pro někoho zase svatá hra, u níž strávil podstatnou část (snad jenom herního) života. Ti co spadají do druhé kategorie se přitom zcela určitě nezastavili jen u hraní Diablo her, ale i shánějí se i po Diablo knížkách, kterých doposud vyšlo (nevíme jestli i v ČR, ale ve světě určitě) celkem 8. No a právě Diablo romány jsou zcela jasným důkazem toho, že tato značka může nabídnou víc než jen klikací maratón. Má potenciál zaujmout zajímavými příběhy.

Nelze se tedy divit tomu, že se společnost Legendary Pictures (300, Batman Begins, Superman Returns) rozhodla k produkci Diablo filmu, o němž se začalo v náznacích spekulovat už v době, kdy si spol. Blizzard vysoudila změnu názvu filmu El Diablo (hrál v něm Vin Diesel i budoucí Hitman Timothy Olyphant) na A Man Apart.

Další spekulace o Diablo filmu, tentokrát už mnohem konkrétnějšího charakteru, se dostaly na povrch před pár týdny. Hovořily o tom, že Gary Whitta začíná psát scénář Diablo filmu pro Legendary Pictures. No a tato spekulace byla nyní částečně potvrzena tím, že je informace o chystaném natáčení Diablo filmu uvedena přímo na homepage Legendary Pictures. Zbývá jen počkat na potvrzení toho, že scénář píše/nepíše Gary Whitta. Jinak stojí za to připomenout, že Legendary Pictures chystají i World of Warcraft film, což není žádné tajemství už od minulého roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama