premiera-noveho-traileru-z-rpg-zaklinac-na-hrej
Novinka Premiéra nového traileru z RPG Zaklínač na Hrej

Premiéra nového traileru z RPG Zaklínač na Hrej

sleepless.

sleepless.

18. 6. 2007 14:00
Reklama

Ve spolupráci se společností CD Projekt vám dnes můžeme premiérově nabídnout další promo trailer z chystaného RPG Zaklínač. Má podobu dvouminutového sestřihu záběrů z CG filmečku, respektive z intra. K vidění je větší část moc pěkného souboje se Strigou, který byl v náznacích prezentován už v předchozím videu z počátku května. Ve hře samotné, která by měla vyjít v polovině září tohoto roku, je podobných filmečků od studia Platige Image mnohem více a nejenom jejich prostřednictvím, ale hlavně hrou samotnou, hodlají tvůrci z CD Projekt RED Studio hráče přesvědčit, že dlouhé čekání na Zaklínače nebylo zbytečné.

No a spolu s vydáním nového traileru spustila společnost CD Projekt i zbrusu novou homepage pro titul Zaklínač. Oficiální stránky mají dvě části. Ta první je stvořená ve flashi, je interaktivní a nabízí podrobné informace o všech aspektech hry včetně herního světa, nepřátel, zbraní a tak dále. Nechybí samozřejmě ani audiovizuální ukázky - videa, hudební ukázky a tak dále.

Druhá část nové homepage je komunitní a je určena pro všechny hráče, kteří se chtějí do společenstva okolo hry zařadit, nebo už do něj patří a mají chuť se o to s někým podělit. Hlavní funkcí komunitní sekce homepage je však přímá komunikace s fanoušky, ať už ve směru tvůrci – fandové, nebo opačně. Flashová homepage s informacemi o hře je v provozu už nyní a část komunitní bude spuštěna dnes večer okolo 18:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama