seznamte-se-s-datadiskem-arma-queen-s-gambit
Novinka Seznamte se s datadiskem ArmA: Queen's Gambit

Seznamte se s datadiskem ArmA: Queen's Gambit

sleepless.

sleepless.

18. 6. 2007 13:59 1
Reklama

Někdy mezi začátkem července a koncem září se majitelé taktické vojenské simulace ArmA: Armed Assault od Bohemia Interactive dočkají prvního, docela malého, datadisku ArmA: Queen's Gambit. Datadisk vyvíjený (zřejmě, dle tiskové zprávy) ve spolupráci s týmem Black Element Software nabídne dvě nové příběhové kampaně a nové multiplayer mise.

První kampaň byla opatřena názvem Rahmadi Conflict a půjde o skutečné zakončení hlavní kampaně s původní hry, které bude zrealizovanáno skrze masivní bitvy na známém ostrově Rahmadi a novém ostrově Porto. Druhá nová kampaň se jmenuje Royal Flush a odehrává se 18 měsíců po skončení původního konfliktu. Skupina zkušených žoldáků v ní přijíždí místní vládě pomoci s problémem, který už dál nemůže řešit armáda. Něco však na tomhle džobu smrdí, což zřejmě žoldáci zjistí trošku pozdě.

No a pak jsou tu dva multiplayerové scénáře – Urban Raid a Battle of Porto. V prvním případě jde o kooperativní multiplayer scénář pro šest bojovníků. No a v druhém případě jde o scénář podle vzorce capture and hold až pro 40 hráčů na ostrově Porto. První sada screenshotů z datadisku je k vidění v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama