turbine-nevylucuji-lotr-mmo-pro-konzole
Novinka Turbine nevylučují LOTR MMO pro konzole

Turbine nevylučují LOTR MMO pro konzole

sleepless.

sleepless.

22. 6. 2007 14:59
Reklama

Hlavní producent MMORPG The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar Jeffrey Steefel z Turbine v rozhovoru pro CVG nevyloučil možnost, že se LOTR MMO titul objeví někdy do budoucna a v blíže nespecifikované podobě i na konzolích. Důležité je přitom slovo nevyloučil, poněvadž Steefel nic konkrétního neřekl ani nenaznačil.

„Vážně si myslím, že je LOTR platforma, na níž teď můžeme stavět. Naše licence nám umožňuje budování na knížkách postavených MMO LOTR her pro všechny platformy a pro všechna světová teritoria, čehož chceme v průběhu času využít“, prozradil CVG Steefel.

Zároveň však dodal, že je potřeba myslet na to, co je pro konzole dobré, respektive co se na konzole hodí. Je třeba mýt pořádně rozmyšleno, proč to dělám, pro koho to dělám a co je vlastně MMO na konzolích. Jisté je, že MMO pro konzole musí být dle Steefela jiné, úplně jiné.

Jak sami vidíte, tak Steefel vlastně nic neprozradil. Jenom naznačil, že v rámci zvažování další LOTR MMO projektů může přijít na přetřes i konzolový titul, který vlastně bude mít s LOTR Online společnou maximálně tématiku. Možná už jenom tohle však bude spoustě majitelů konzolí stačit k tomu, aby s napětím čekali, co lidé z Turbine vymyslí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama