berlinska-zed-ve-sberatelske-ed-world-in-conflict
Novinka Berlínská zeď ve sběratelské ed. World in Conflict

Berlínská zeď ve sběratelské ed. World in Conflict

sleepless.

sleepless.

23. 6. 2007 09:12 5
Reklama

Plánujete-li koupi chystané taktické strategie World in Conflict (podrobnosti o hře naleznete v našich aktuálních dojmech z beta verze) a je jedno, jestli to bude PC nebo Xbox 360, tak vás bude určitě zajímat, že vedle edice standardní vyjde i edice sběratelská. No a právě o jejím obsahu si teď něco málo povíme.

Sběratelské edice většinou nabízí standardní prvky typu soundtrack na CD, plakát, speciální balení a když má vydavatel dobrou náladu, tak do krabice s hrou přihodí ještě knihu s artworky. Společnost Vivendi Games/Sierra a tvůrci z Massive Entertainment však chtějí, aby byla speciální edice World in Conflict skutečně speciální a navíc tématicky ladila s obsahem hry samotné.

Sběratelská edice WiC tak bude balena do speciálního přebalu s vlajkami SSSR a USA a nabídne DVD s behind the scenes videodokumenty, díky nimž se hráči dozví něco málo o vývoji hry, ale i užitečné tipy a triky do hry. Dále bude sběratelská edice obsahovat regulérní dokumentární pořad Modern Marvels: The Berlin Wall od History Channel, v němž se zájemci dozví spoustu zajímavých informací nejenom o Berlínské zdi – symbolu komunistického útlaku, ale hlavně o těch, kteří se s ním utkali a buď vyhráli, nebo prohráli.

Třešní na pomyslném dortu je však kousek skutečné Berlínské zdi, který bude přítomen v každém balení sběratelské edice WiC. To se jen tak často nevidí. Jde o neobvyklý, ale originální nápad, který se naštěstí podařilo zrealizovat. Cena sběratelské edice zatím stanovena nebyla, ale určitě se ji dozvíme ještě předtím, než se hra v září objeví na trhu.

Na závěr si ještě dovolíme zmínku o nedávno představené Xbox 360 verzi World in Conflict, která vyjde rovněž letos na podzim. Její vývoj mají na starosti lidé z týmu Swordfish Studios, kteří úzce spolupracují s vývojáři z Massive Ent.. Konzolová verze hry bude obsahově totožná s PC verzí. Lišit se bude pouze v ovládání, které je optimalizováno pro Xbox 360 ovladač. No a trošku odlišnému systému ovládání je přizpůsobeno i uživatelské rozhraní. Jinak by však měly být obě verze hry v zásadě identické.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama