dalsi-c-c-3-patch-na-ceste-spolu-s-mod-sdk
Novinka Další C&C 3 patch na cestě spolu s Mod SDK

Další C&C 3 patch na cestě spolu s Mod SDK

sleepless.

sleepless.

25. 6. 2007 07:08
Reklama

Obrovským patchem v1.05 podpora RTS Command & Conquer 3 neskončila, jak o tom informuje jeden z vývojářů na oficiálním fóru. Někdy v průběhu července se majitelé této hry dočkají dalšího patche, který bude mnohem menší a přinese změny týkající se hlavně poměru sil jednotlivých stran. Spolu s vydáním patche v 1.06 dojde k resetování 1v1 a 2v2 žebříčků, přičemž statistiky všech hráčů zůstanou nedotčeny.

Vývojáři rovněž pokračují v práci na Mod SDK, které hráčům logicky umožní tvorbu nového – vlastního obsahu. Mod SDK vyjde nezávisle na patchi a pokud je možné tvůrcům věřit, tak se jeho vývoj nachází v dosti pokročilém stádiu, kdy se testuje a pracuje na doprovodné dokumentaci. Kromě toho však vývojáři chystají ještě BattleCast Viewer, což je aplikace, jež hráčům umožní sledovat replaye BattleCast soubojů i bez toho, aby museli vlastnit hru samotnou.

Vraťme se však ještě k patchi v1.06, který též nebude poslední. Už nyní tvůrci prohlašují, že v patchi v 1.06 rozhodně všechno upravit a opravit nestihnout, takže nepochybně dojde i na patch v1.07. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama