perry-rhodan-adventure-na-motivy-sci-fi-serie
Novinka Perry Rhodan - adventure na motivy sci-fi série

Perry Rhodan - adventure na motivy sci-fi série

sleepless.

sleepless.

27. 6. 2007 06:42
Reklama

Víte, že největším knižním sci-fi seriálem všech dob je německé dílko Perry Rhodan? No tak teď už to víte. Od roku 1961 vyšlo už 2150 dílů tohoto seriálu, na nějž se navíc nabalují desítky odnoží v podobě seriálů Atlan, či Andromeda, dětské komiksy a tak dále. Materiálu pro případné videoherní zpracování tedy Perry Rhodan seriál nabízí více než dostatek. Dlouho se však nikdo neměl k tomu, aby jej zpracoval. Až nyní se do celé věci vložila společnost BrainGame Publishing, která hodlá za asistence vydavatelské společnosti Deep Silver (Koch Media) vydat letos v listopadu adventurku Perry Rhodan.

Podle všeho půjde o klasickou point and click záležitost, která se bude odehrávat v roce 4934 po Kristu, což znamená 1346 nového galaktického času. Perry Rhodan se po útoku na solární rezidenci, centrum moci pozemšťanů, a únosu své přítelkyně Mondry Diamond ocitá ve složité situaci. Obklopuje jej neprostupná síť lží a dezinformací, z níž se musí nějakým způsobem vysvobodit.

Jen s pomocí štěstěny a své inteligence se nakonec Perrymu podaří domáknout důležitých informací, které však sebou zároveň přináší i spoustu nových otázek a nejasností. Jakou roli hraje v celé situaci tajná Arkonidská služba Tu-Ra-Cell a co má společného s odkazem andělských bytostí, jež se už jednou postaraly o záchranu celého vesmíru?

Na tyto a další otázky odpoví až hra samotná, která nabídne 85 NPC 3D postav pohybujících se na 2D pozadí, realtime vizuální efekty, pozadí skrolující v několika rovinách, realistické obličejové animace a zhruba 25 hodin hratelnosti. Zatím je vydání naplánováno jen pro pár evropských zemí včetně Německa, Itálie, Velké Birtánie a Francie. Zdali se hra dostane i do ČR, to nevíme. Doufejme však, že ano. Příznivci Perry Rhodana v ČR by z toho měli určitě radost. Jinak spoustu informací o celém Perry Rhodan seriálu najdete na této stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama