bude-soldier-of-fortune-pay-back-budgetovka
Novinka Bude Soldier of Fortune: Pay Back budgetovka?

Bude Soldier of Fortune: Pay Back budgetovka?

sleepless.

sleepless.

28. 6. 2007 06:10
Reklama

Mnoho povyku pro nic. Vlastně ne pro nic, ale pro něco, tím jsme si jisti. Společnost Activision potvrdila zvěsti o tom, že připravuje titul Soldier of Fortune: Pay Back. Hru prý má na starosti její pobočka Activision Minneapolis. Jenže je v tom malý háček. Dle postu Kenna Hoekstry na Blues News nevyvíjí třetí SoF titul tým Raven Software a údajně jde prý o hru pro label Activision Value, což je značka, pod níž vychází budgetové tituly.

Tuto informaci pak potvrzuje novinka na Firing Squad, která navíc přidává info od tajného zdroje o tom, že má vývoj hra na starosti slovenský tým Cauldron, jehož členové naposledy stvořili docela solidní budgetovou historickou akci The History Channel: Civil War pro PC, PS2 a Xbox 360.

Takže si to shrneme. Soldier of Fortune: Pay Back nebude tradiční AAA titul, ale budgetovka, jejíž vývoj probíhá ve studiích Cauldron. Vyjít by pak měla na PC, PS3 a Xbox 360 letos v listopadu pod značkou Activision Value. Dokud nepřijde společnost Activision s jinými informacemi, tak platí tady tohle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama