rise-of-the-argonauts-v-detailech-a-s-videem
Novinka Rise of the Argonauts v detailech a s videem

Rise of the Argonauts v detailech a s videem

sleepless.

sleepless.

28. 6. 2007 14:59
Reklama

Starověké řecko se bude otřásat v základech, až do něj někdy v průběhu příštího roku vtrhne horda hráčů prostřednictvím akčního RPG Rise of the Argonauts od Liquid Entertainment. Tak to alespoň vypadá podle čerstvých informací, jež o výše uvedené hře dnes zveřejnila společnost Codemasters spolu se screenshoty a trailerem.

Rise of the Argonauts nabídne majitelům PC, Xboxu 360 a PS3 možnost převtělit se do role Jásona, krále Iolchis, aby pak po boku slavných hrdinů (Herkules, Achilles, Atalanta a další) bojoval proti řadě překážek včetně bohů z Olympu. Všechno podstatné se bude odehrávat v dynamickém světě, který tvoří ostrovy v Egejském moři se spoustou zářících měst, hlubokých lesů a neprostupných džunglí.

Hráč se bude po moři plavit na své lodi Argo od questu ke questu, přičemž jejich náplň bude z převážné většiny tvořena vskutku pouze dramatickou akcí. Jáson a jeho squadra bude nepřátele různého charakteru decimovat s pomocí dobových zbraní, ale i speciálních schopností jednotlivých hrdinů.

Bohové budou partičce hrdinů pořád za zadnicí, aby Jásona buď odměnili speciální schopností, nebo jej naopak potrestali pořádným mučeníkem, pokud bude dělat něco, co se bohům nelíbí. Čerstvé screeny ze hry jsou k dispozici za tímto odkazem a první video mohou zájemci stahovat odsud.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama