termin-vydani-guild-wars-eye-of-the-north
Novinka Termín vydání Guild Wars: Eye of the North

Termín vydání Guild Wars: Eye of the North

sleepless.

sleepless.

2. 7. 2007 15:10
Reklama

Společnost NCSoft a tvůrci z týmu ArenaNet dnes společnými silami statečně oznámili termín vydání/spuštění titulu Guild Wars: Eye of the North, což je vůbec první datadisk pro trojdílnou MMO ságu Guild Wars. Všechny tři doposud vydané GW tituly (Prophecies, Factions, Nightfall) totiž nebyly datadisky, ale kapitoly ve stále se vyvíjejícím příběhu herního světa.

Abychom to však nezdržovali, datadisk Guild Wars: Eye of the North vyjde/bude spuštěn 31. srpna tohoto roku a bude hráčům v Evropě k dispozici za 34.99 Euro, popřípadě 39.99 babek pro ty, co mají raději americký Dolar.

Stejně jako v případě všech GW produktů bude i v případě datadisku Guild Wars: Eye of the North platit, že hráči zaplatí jenom za hru, přičemž samotné hraní už pak bude zadarmo, tedy bez obvyklých měsíčních poplatků. Je však třeba pamatovat na to, že k hraní Eye of the North je potřeba vlastnit kterýkoli ze tří dříve vydaných GW produktů – jedno který.

Datadisk zavede hráče do dříve neprozkoumaných oblastí kontinentu Tyria a svým obsahem je obecně určen pro zkušené Guild Wars hráče. Jinak nabídne 18 velkých několikaúrovňových dungeonů, 40 nových sestav brnění, nové předměty, tituly, zbraně a inovativní prvek zvaný Hall of Monuments. V něm si budou hráči moci střádat své úspěchy z Guild Wars: Prophecies, Faction i Nightfall, aby je pak využili na začátku chystaného titulu Guild Wars 2. Další informace o datadisku Guild Wars: Eye of the North, ale i dalších GW titulech, najdou zájemci na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama