australanka-v-us-vezeni-kvuli-wow-vztahu
Novinka Australanka v US vězení kvůli WoW vztahu

Australanka v US vězení kvůli WoW vztahu

sleepless.

sleepless.

3. 7. 2007 13:15 2
Reklama

Jednatřicetiletá Australanka Tamara Broomeová byla zatčena a následně umístěna do vazby v Pitt County Detention Centre v americkém státě Severní Karolina. K zatčení došlo při nastupování do vlaku, který ji měl odvézt do bydliště 17ti letého chlapce, jehož Tamara poznala při hraní MMO World of Warcraft.

Tamara Broomeová – univerzitní studentka z australského Adelaide – se s chlapcem poznala při hraní WoW minulý rok, když mu bylo 16. Podle dostupných informací, které však nemusí být pravdivé, se chtěla Tamara s chlapcem vzít. Rodiče svého snya už dříve nachytali při pokusu odletět do Austrálie.

Tamara Broomeová byla obviněna z pokusu o únos 17ti letého chlapce a hrozí jí až 2 roky ve vězení, pokud se prokáže její vina. Kauce pro ni byla stanovena na 2.35 milionů dolarů. Tamařina spolubydlící však News.com.au prozradila, že jednatřicetiletá žena rozhodně do USA necestovala s úmyslem chlapce unést. Tamara se spolubydlící svěřila, že do USA naopak cestovala na pozvání chlapcových rodičů, kteří jí měli hradit i letenky. To všechno kvůli tomu, aby společně celou situaci nějakým způsobem vyřešili.

Tamara prý ještě před odletem své spolubydlící vyjádřila obavy, že se rodiče chlapce mohli nabourat do jejího e-mailového účtu, aby o ní zjistili blíže nespecifikované informace. Je tedy dost dobře možné, že rodiče celé zadržení Tamary dopředu zorganizovali. Policistům se Tamaru podařilo zadržet ještě předtím, než se mohla s chlapcem setkat, jak News.com.au prozradila Karen Kilpatricková z kanceláře šerifa v Pitt County. Soud s Tamarou Broomeovou bude probíhat 11. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama