hudba-v-moh-airborne-novy-termin-vydani
Novinka Hudba v MoH: Airborne + nový termín vydání

Hudba v MoH: Airborne + nový termín vydání

sleepless.

sleepless.

4. 7. 2007 10:07 2
Reklama

Hudební skladatel Michael Giacchino je vskutku na roztrhání. Minulý týden vyšlo najevo, že se Giacchino postará o hudební doprovod k alternativně historické FPS Turning Point: Fall of Liberty a nyní zas spol. Electronic Arts oznámila, že Giacchino složí/složil hudbu pro multiplatformovou válečnou FPS Medal of Honor: Airborne. Upřímně řečeno se však spolupráce s Giacchinem dala v případě MoH: Airborne čekat. Vždyť právě tento hudební skladatel má na svědomí hudbu ve čtyřech předchozích MoH hrách včetně té úplně první z roku 1999, jak se můžete přesvědčit na jeho osobní oficiální stránce.

Co je však pro spoustu hráčů ještě důležitější, to je informace o termínu vydání PC, Xbox 360 a PS3 verzí MoH: Airborne. Společnost Electronic Arts v dubnu oznámila, že hra vyjde (na všech třech platformách) v Evropě 31. srpna. Dnešní tisková zpráva však přináší odlišnou informaci.

Tak za prvé – PlayStation 3 verze MoH: Airborne vyjde až v listopadu tohoto roku. No a za druhé – PC a Xbox 360 verze vyjdou v Evropě 24. srpna, takže ne 31. srpna, jak bylo původně oznámeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama